Visie

Slimmer, sneller, duurzamer.

Hallo, wij zijn Unbrick!

Ontwikkelaar van duurzame woningen en investeerder in de toekomst. We zijn er van overtuigd dat het ontwikkelen van woningen duurzamer, sneller en slimmer kan. Daarvoor moeten we omdenken, heilige huisjes ter discussie stellen en innovatie omhelzen én gebruiken.

Vision

De huizenbouw is chronisch ziek

--------

Bacon ipsum dolor amet turducken chislic boudin swine pancetta tail. Pork chop landjaeger cow sirloin, short loin pork pig biltong capicola meatloaf chislic meatball buffalo. Fatback cupim biltong, porchetta ground round buffalo salami jowl filet mignon.

Visie

Slimmer, sneller, duurzamer

Hallo, wij zijn Unbrick!

Ontwikkelaar van duurzame woningen en investeerder in de toekomst. We zijn er van overtuigd dat het ontwikkelen van woningen duurzamer, sneller en slimmer kan. Daarvoor moeten we omdenken, heilige huisjes ter discussie stellen, innovatie omhelzen én gebruiken.

Merijn Storm van Leeuwen

Founding Partner

Ik ben continu aan het omdenken. Op zoek naar nieuwe innovaties voor onze hoogwaardige woningen. Beter voor de bewoner en beter voor onze planeet! Dat betekent dat we prefab produceren en lokaal monteren in plaats van traditioneel bouwen. En onze vakantiewoningen leveren substantieel meer (zonne-) energie op, dan ze gebruiken.

merijn@unbrick.nl

Vincent Gravesteyn

Founding Partner

Bij Unbrick denken we vanuit de wensen van de klant. En dus optimaliseren we continu de customer journey. Straks in onze Unbrick community luisteren we voortdurend naar de feedback van onze klanten en hun gasten. Beter voor investeerders, vakantiegangers en de planeet.


vincent@unbrick.nl

Vincent Gravesteyn

Founding Partner

Bij Unbrick ontwikkelen we woningen nogal anders dan gebruikelijk is in de markt. Niet omdat we zo graag anders willen zijn, wel omdat we er van overtuigd zijn dat het slimmer moet. Slimmer voor investeerders, slimmer voor vakantiegangers en vooral slimmer voor de planeet. 

vincent@unbrick.nl

Nieuwsgierig hoe?

Lees over onze ambitie.

Lees over onze ambitie.

Ambitie
nl_NL