Introducing
Bouwen moet anders
Om de aarde niet verder te 'verkloten', zullen we modulair moeten gaan bouwen met duurzame en circulaire materialen. Neem snel een kijkje achter de schermen en ontmoet onze knappe koppen en slimme makers.
Ontmoet het team
Omdenkers in
hart en nieren
Bij Unbrick leveren we een echt vernieuwende bijdrage, dankzij slimme constructietechnieken ontketenen we een duurzame revolutie in de bouw. We denken tradities in de markt om. For the better. Slimmer, duurzamer en sneller. Dit doen we met een  team van al bijna 75 omdenkers en aanpakkers. Engineers, ambachtsvrouwen (en mannen), nerds, marketeers en vakantiekrachten  — iedereen draagt bij aan hetzelfde doel. 
Productie
How It’s Made: Unbrick
Onze hele proces sturen we aan met software die wordt gebruikt door producenten waar details het verschil maken. Denk aan NASA en Airbus. State-of-the-art software die zorgt voor maximale efficiency in onze complete keten. Dus, als we een huis upgraden, worden direct alle processen, materialen en routes automatisch aangepast.
Team
Alleen maar leuke mensen
Bij Unbrick zijn we ervan overtuigd dat je de mooiste producten alleen kunt maken met leuke mensen; en als dat product ook nog eens goed is voor de wereld, weet je zeker dat je goed zit.
Interesse in een Unbrick?
Unbrick
Made in Ede, grown by nature

Interesse

Koffie?
Natuurlijk!

Koffie? Ja, graag!

Interesse
nl_NL