Visie
Altijd alles omdenken
Elke Unbrick woning wordt van A tot Z in onze eigen fabriek ontwikkeld en bij elke stap in het productieproces challengen we de standaarden van de industrie.

Kan een huis ook energie opleveren? Waarom maken we overal plinten? Waarom gebruiken we nog sleutels? Waarom heeft een deur een deurkozijn? Kan een huis ook helemaal uit?

Merijn Storm van Leeuwen

Founding Partner

Ik ben continu aan het omdenken. Op zoek naar nieuwe innovaties voor onze hoogwaardige woningen. Beter voor de bewoner en beter voor onze planeet! Dat betekent dat we prefab produceren en lokaal monteren in plaats van traditioneel bouwen. En onze vakantiewoningen leveren substantieel meer (zonne-) energie op, dan ze gebruiken.

merijn@unbrick.nl

Vincent Gravesteyn

Founding Partner

Bij Unbrick denken we vanuit de wensen van de klant. En dus optimaliseren we continu de customer journey. Straks in onze Unbrick community luisteren we voortdurend naar de feedback van onze klanten en hun gasten. Beter voor investeerders, vakantiegangers en de planeet.


vincent@unbrick.nl

Vincent Gravesteyn

Founding Partner

Bij Unbrick ontwikkelen we woningen nogal anders dan gebruikelijk is in de markt. Niet omdat we zo graag anders willen zijn, wel omdat we er van overtuigd zijn dat het slimmer moet. Slimmer voor investeerders, slimmer voor vakantiegangers en vooral slimmer voor de planeet. 

vincent@unbrick.nl
Ontmoet het team
Ambitie
Monteren versus Bouwen
We bouwen onze woningen niet op het park, maar in onze eigen productiefaciliteit. Waar we de condities perfect kunnen bepalen en efficiënter kunnen omgaan met uren en materialen. Prefab componenten fungeren als lego-blokken die we op locatie monteren.

Onze processen worden tot op micro-niveau gestuurd door software en onze mensen en partners worden getraind aan de hand van VR technologie. Op deze manier wordt communicatie met 80% verminderd en worden foutmarges geminimaliseerd.
"The secret of change is to focus all of your energy not on fighting the old, but on building the new."
- Socrates
Belofte
Luxe, duurzame woningen
Bij Unbrick ontwikkelen we vakantiewoningen voorzien van alle luxe, gemaakt met kwalitatief materiaal en zelfvoorzienend als het om energie gaat.

Al in 2021 zullen we de eerste volledig duurzaam ontwikkelde vakantiewoningen opleveren. Rekeninghoudend met de meeste strenge bouw- en milieu-eisen van vandaag en morgen.
Belofte
Gemaakt in Nederland
We ontwikkelen onze vakantiewoningen in Nederland en halen al onze materialen zoveel mogelijk lokaal. Zo minimaliseren we reisbewegingen en doorlooptijd, maximaliseren we onze efficiëntie en productiviteit en neutraliseren we onze impact op moeder aarde. 

Belofte

Sustainable
Development Goals

We zijn het aan de toekomstige generaties verplicht om ons in te zetten voor de United Nations Sustainable Development Goals (SDG’s) en het VN-Klimaatakkoord van Parijs. Onze processen, partnerships en eindproducten ijken we aan deze standaarden.

Organisatie

Unbrick leren
kennen?

Leer ons kennen

Lees verder
nl_NL